IADT creations

ons aanbod

Webdesign ● Webshops ●  Opleidingen

| Ons team en hun specialisaties |

Liesje Brockley Photograph 9793 scaled

Valerie

Creativiteit is haar middle name. Bij IADT kan ze haar creatieve ei kwijt door alles wat met design te maken heeft op haar te nemen. Vormgeven en iets van nul opbouwen doet ze het allerliefst. Dankzij haar opleiding marketing en veel bijscholingen heeft ze enorm veel kennis opgedaan over online zichtbaarheid. Ze weet dus perfect wat een goede website nodig heeft. Samen met Brent is ze dogmom van hun 2 honden Mo & Millie en catmom van kat Mae.

Brent

Brent is naast de hubby van Valerie ook de technical wizard van It’s A Design Thing. Dankzij zijn IT-achtergrond zijn alle websites ook technisch goed onderbouwd. Hij is Valeries rechterhand bij IADT en vult haar perfect aan met zijn technische skills. Samen dromen ze ervan om ooit remote te kunnen werken en zo de wereld te zien.

WhatsApp Image 2021 10 28 at 15.37.26
Fantinasocialmediaa

Fantina

Fantina, met een achtergrond in journalistiek, copywriting én digitale marketing, is het manusje-van-alles dat ons IADT-team perfect aanvult. Achter de schermen helpt ze ons met social mediamanagement, copywriting voor ons en onze klanten en het opmaken van websitepagina’s. Voorlopig is ze nog geen cat- of dogmom, maar ze droomt wel van een zelfvoorzienende boerderij in het zuiden.