IADT creations

onderhoudspakketten

Webdesign ● Webshops ●  Opleidingen

no stress
onderhoudspakket
basic

✓ Jaarlijkse webhosting
✓ Maandelijkse updates
✓ Elementor PRO
✓ 24/7 support

no stress
onderhoudspakket
all-in

✓ Jaarlijkse webhosting
✓ Maandelijkse updates
✓ Elementor PRO
✓ 10u wijzigingen / jaar
✓ 24/7 support

no stress
onderhoudspakket all-in + online leerplatform

✓ Jaarlijkse webhosting
✓ Maandelijkse updates
✓ Elementor PRO
✓ 10u wijzigingen / jaar
✓ Licentie LearnDash
✓ 24/7 support

Bovenstaande prijzen zijn excl. btw en jaarlijks te betalen.
Liever per kwartaal betalen? Stuur ons even een mailtje.

IADT onderhoudspakketten

|  Alle benodigdheden op één plek |

Naast onze standaard pakketten, kun je bij ons ook terecht voor een onderhoudspakket. Met zo’n pakket zorgen wij ervoor dat jouw website steeds up-to-date is en optimaal werkt. Daarnaast is de jaarlijkse webhosting hierbij inbegrepen en kun je 24/7 op onze support rekenen bij vragen en/of problemen.

Als extra voorzien wij voor jou ook Elementor PRO in onze onderhoudspakketten waardoor jouw website meer functionaliteiten krijgt en minder nood heeft aan extra plugins. 

-> Minder plugins = website minder belast = minder risico = snellere website.

LET OP: deze onderhoudspakketten zijn enkel geschikt voor websites die in WordPress gemaakt zijn.

Wil jij?

Hard work
pays off

Fantina Vb.
Fantina Vb.@FantiFlow
Lees verder
Super fijne samenwerking met It's a Design Thing! Ze hebben mij geholpen met mijn WordPress website te optimaliseren en te koppelen met een online leerplatform. Zowel Valerie als Brent zijn top in hun communicatie. Je weet perfect waar je je aan kan verwachten (geen onaangename verrassingen) en werken snel en efficiënt. Ik weet dat voor al mijn website problemen groot of klein dat ik vanaf nu altijd bij It's a Design Thing zal aankloppen 🙂
Shana C.
Shana C.@RoadToGrow
Lees verder
Ik had een hele fijne samenwerking met Valerie en Brent van It's a Design Thing. Ze denken echt mee en zoeken tot ze een oplossing voor je probleem hebben gevonden. Ze zorgden ervoor dat onze website weer snel werkte en adviseerden daarnaast ook op andere vlakken voor onze WordPress-website, zonder daarbij pusherig over te komen. Heel aangenaam contact ook! Bij een volgende vraag over mijn website ga ik zeker bij hen terug!
Lore M.
Lore M.@Pointbeige
Lees verder
Valerie werkt momenteel aan mijn website en webshop. De communicatie verloopt super! Ik ben veeleisend maar Valerie is zeer professioneel en ze geeft me het gevoel dat we op dezelfde golflengte zitten. Haar professionaliteit en flexibiliteit maakt dat we een uitstekende samenwerking hebben. Ik kijk uit naar het eindresultaat!
Hanne J.
Hanne J.@Handressed
Lees verder
Hierbij een mega shoutout aan It's a Design Thing om mee mijn droom waar te maken. Een welgemeende dankjewel om al mijn berichtjes en mailtjes te beantwoorden en om mee te denken met mij hoe we de webshop konden opbouwen. Alleen was ik vast nog steeds aan het knoeien geweest 🤭 Een aanrader voor iedereen die ooit nog een website wil laten maken.
Dorien V.
Dorien V.@HairDo
Lees verder
Een hele fijne samenwerking met Valerie. Luistert naar wat de wensen zijn en vraagt regelmatig feedback met als resultaat een website volledig naar mijn zin! De hulp en ondersteuning achteraf is super! Bedankt!
Previous
Next