IADT creations

website templates

Kant-en-klaar ● Websites ●  Webshops

IADT templates

| Start snel en eenvoudig met deze prachtige designs |

Herken jij dit?

Wil jij?

| Keuze uit 3 designs – met of zonder webshop |

I.s.m.
| The Beauty business Coach | 

✓ Kant-en-klare website
✓ eenvoudig te personaliseren
✓ met of zonder webshop
✓ Quick & Easy
✓ Technisch goed onderbouwd
✓ Ondersteuning

| Zet je vrijblijvend op de wachtlijst |

én ontvang als eerste informatie en een leuke extra!

IADT Template

IADT TEMPLATES

|  Veelgestelde vragen |

Neen. Hoewel de websites origineel gemaakt zijn voor de beautysector is het perfect mogelijk om de templates volledig zelf te gaan personaliseren, zodat ze gebruikt kunnen worden voor andere sectoren.

Ja! Al onze templates zijn zodanig vormgegeven dat ze aangepast zijn voor elk apparaat.

*Responsive design: het ontwerp van de website past zich aan het gebruikte apparaat aan.

Ja! Al onze templates zijn gemaakt in WordPress en vormgegeven met een gebruiksvriendelijke builder. Je kan dus eenvoudig je template aanpassen naar je eigen wensen. Ook krijg je toegang tot de cursus “website beheer” waar je de nodige informatie kan terugvinden.

Ja! Heb je vragen of lukt er iets niet? Stuur ons gerust een mailtje en wij proberen je steeds zo snel mogelijk verder te helpen! Je wordt dus zeker niet aan je lot overgelaten.

Er zullen twee pakketten voorzien worden: eentje speciaal voor klanten die reeds webhosting/domeinnaam hebben en eentje voor klanten die dit nog niet hebben. 

Hard work
pays off

Fantina Vb.
Fantina Vb.@FantiFlow
Lees verder
Super fijne samenwerking met It's a Design Thing! Ze hebben mij geholpen met mijn WordPress website te optimaliseren en te koppelen met een online leerplatform. Zowel Valerie als Brent zijn top in hun communicatie. Je weet perfect waar je je aan kan verwachten (geen onaangename verrassingen) en werken snel en efficiënt. Ik weet dat voor al mijn website problemen groot of klein dat ik vanaf nu altijd bij It's a Design Thing zal aankloppen 🙂
Shana C.
Shana C.@RoadToGrow
Lees verder
Ik had een hele fijne samenwerking met Valerie en Brent van It's a Design Thing. Ze denken echt mee en zoeken tot ze een oplossing voor je probleem hebben gevonden. Ze zorgden ervoor dat onze website weer snel werkte en adviseerden daarnaast ook op andere vlakken voor onze WordPress-website, zonder daarbij pusherig over te komen. Heel aangenaam contact ook! Bij een volgende vraag over mijn website ga ik zeker bij hen terug!
Lore M.
Lore M.@Pointbeige
Lees verder
Valerie werkt momenteel aan mijn website en webshop. De communicatie verloopt super! Ik ben veeleisend maar Valerie is zeer professioneel en ze geeft me het gevoel dat we op dezelfde golflengte zitten. Haar professionaliteit en flexibiliteit maakt dat we een uitstekende samenwerking hebben. Ik kijk uit naar het eindresultaat!
Hanne J.
Hanne J.@Handressed
Lees verder
Hierbij een mega shoutout aan It's a Design Thing om mee mijn droom waar te maken. Een welgemeende dankjewel om al mijn berichtjes en mailtjes te beantwoorden en om mee te denken met mij hoe we de webshop konden opbouwen. Alleen was ik vast nog steeds aan het knoeien geweest 🤭 Een aanrader voor iedereen die ooit nog een website wil laten maken.
Dorien V.
Dorien V.@HairDo
Lees verder
Een hele fijne samenwerking met Valerie. Luistert naar wat de wensen zijn en vraagt regelmatig feedback met als resultaat een website volledig naar mijn zin! De hulp en ondersteuning achteraf is super! Bedankt!
Previous
Next