logo

IADT creations

a new online beginning

Webdesign ● Copywriting ● Social Media

Webdesign ● Copy ● Social Media

it's a design thing

Waarom een website...?

Online zichtbaar zijn met je bedrijf is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Het is niet alleen een must omdat het de eerste indruk is van je bedrijf, maar ook omdat het essentieel is om je bereik te vergroten, meer ideale klanten aan te trekken, je omzet te verhogen én in het algemeen te groeien met je bedrijf.

Daarnaast biedt een website de mogelijkheid om ook in te zetten op SEO waardoor je beter gevonden kunt worden in Google en je jezelf hierdoor beter kunt positioneren.

Blijf niet achter én start met je te onderscheiden!

 

IADT aanbod

|  Til je bedrijf naar een hoger niveau  |

Een technisch, goed onderbouwde website opbouwen kost veel tijd en toch wel de nodige kennis om ervoor te zorgen dat die website ook rendabel is. Het is dus heel belangrijk dat je start meteen goed zit. We begrijpen zeker dat een website een kostelijk gegeven is, maar met een goed opgebouwde structuur, SEO optimalisatie, voldoende CTA’s en geen doodlopende straatjes kun je met een website je omzet enorm doen verhogen. Bekijk het als een investering die steeds blijft opbrengen.

We kunnen jou bij IADT verder helpen aan de hand van verschillende pakketten. Zo kunnen we jou een éénmalig pakket aanbieden, waarbij wij de volledige opzet doen van begin tot einde en jij nadien zelf aan de slag kan. Of wil jij liever volledig ontzorgd worden zodat jouw klanten altijd de beste versie van jouw website zien? Kies dan voor ons bye bye stress pakket en dan zorgen wij ervoor dat jouw website altijd optimaal werkt en zullen alle wijzigingen worden doorgevoerd.

Heb je geen volledig nieuwe website nodig maar ben je wel op zoek naar technische hulp? Dan zijn onze urenkaarten wat jij nodig hebt! Koop x-aantal uren aan en wissel ze in voor allerlei (technische) taken.

Toch nog liever een pakket op maat? Ook dat kan! Neem gerust even contact met ons op via de contactpagina.

iadt symbol

Wil jij?

JA?! Dan is één van deze onderstaande pakketten zeker iets voor jou!

Creating something from scratch,
like an Origami Paper Crane.

© It's a Design Thing

a.k.a. Brent & Valerie

|  Over It’s a design thing  |

Welkom bij It’s a Design Thing (afkorting IADT). Wat leuk dat je er bent! Benieuwd wie er achter de schermen van IADT actief is? Ik stel ons even voor: ik ben Valerie en samen met mijn hubby Brent vormen wij het IADT-team, of beter gezegd het team dat jou gaat helpen om je business te boosten en optimaal in te zetten op online zichtbaarheid!

Creativiteit is my middle name en samen met de ervaring en technische achtergrond van mijn vriend vormen wij het perfecte team! Samen met jou gaan we op zoek naar de perfect fit voor jouw bedrijf en tillen we deze naar een hoger level.

Let’s do this!

over ons
it's a design thing
mock-up

Blijf op
de hoogte

Waarom bij ons ?

Bij It’s a Design Thing maken wij jouw website volledig op maat, rekening houdende met jouw wensen. Of je nu een gewone website wilt, een webshop of online leerplatform, een website met online afsprakensysteem, … alles kan.

In onze service zitten standaard ook enorm veel belangrijke elementen inbegrepen.

Doe je bijvoorbeeld aan adverteren? Dan zorgen wij voor Google Analytics en Facebook-pixel. Daarnaast zorgen we er ook voor dat het design steeds responsive is (mooi voor elk apparaat) en dat de technische SEO op punt staat zodat je meteen van start kunt gaan met een goed onderbouwde website die graag gezien wordt door Google.

Een ander puntje waar we trots op zijn is onze service. Als klant kun je bij ons 7/7 terecht met vragen problemen en ondersteuning. We’re happy when you’re happy!

wij bieden ook onderhoud en support aan

|  Heb je al een website?  |

no stress
onderhoudspakket
basis

✓ Jaarlijkse webhosting
✓ Maandelijkse updates
✓ Elementor PRO
✓ 24/7 support

no stress
onderhoudspakket
all-in

✓ Jaarlijkse webhosting
✓ Maandelijkse updates
✓ Elementor PRO
✓ 10u wijzigingen
✓ 24/7 support

no stress
onderhoudspakket all-in + online leerplatform

✓ Jaarlijkse webhosting
✓ Maandelijkse updates
✓ Elementor PRO
✓ 10u wijzigingen
✓ Licentie LearnDash
✓ 24/7 support

Hard work
pays off

Fantina Vb.
Fantina Vb.@FantiFlow
Lees verder
Super fijne samenwerking met It's a Design Thing! Ze hebben mij geholpen met mijn WordPress website te optimaliseren en te koppelen met een online leerplatform. Zowel Valerie als Brent zijn top in hun communicatie. Je weet perfect waar je je aan kan verwachten (geen onaangename verrassingen) en werken snel en efficiënt. Ik weet dat voor al mijn website problemen groot of klein dat ik vanaf nu altijd bij It's a Design Thing zal aankloppen 🙂
Shana C.
Shana C.@RoadToGrow
Lees verder
Ik had een hele fijne samenwerking met Valerie en Brent van It's a Design Thing. Ze denken echt mee en zoeken tot ze een oplossing voor je probleem hebben gevonden. Ze zorgden ervoor dat onze website weer snel werkte en adviseerden daarnaast ook op andere vlakken voor onze WordPress-website, zonder daarbij pusherig over te komen. Heel aangenaam contact ook! Bij een volgende vraag over mijn website ga ik zeker bij hen terug!
Lore M.
Lore M.@Pointbeige
Lees verder
Valerie werkt momenteel aan mijn website en webshop. De communicatie verloopt super! Ik ben veeleisend maar Valerie is zeer professioneel en ze geeft me het gevoel dat we op dezelfde golflengte zitten. Haar professionaliteit en flexibiliteit maakt dat we een uitstekende samenwerking hebben. Ik kijk uit naar het eindresultaat!
Hanne J.
Hanne J.@Handressed
Lees verder
Hierbij een mega shoutout aan It's a Design Thing om mee mijn droom waar te maken. Een welgemeende dankjewel om al mijn berichtjes en mailtjes te beantwoorden en om mee te denken met mij hoe we de webshop konden opbouwen. Alleen was ik vast nog steeds aan het knoeien geweest 🤭 Een aanrader voor iedereen die ooit nog een website wil laten maken.
Dorien V.
Dorien V.@HairDo
Lees verder
Een hele fijne samenwerking met Valerie. Luistert naar wat de wensen zijn en vraagt regelmatig feedback met als resultaat een website volledig naar mijn zin! De hulp en ondersteuning achteraf is super! Bedankt!
Previous
Next

IADT realisaties

|  Treed in hun voetsporen en wees succesvol |

Join onze community

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten. Doormiddel van transparantie en wederzijds vertrouwen verwelkomen we je graag in onze community. Wij proberen ons altijd zo toegankelijk mogelijk op te stellen zodat je steeds bij ons terecht kunt voor vragen, info of gewoon een leuke babbel.

Treed in de voetsporen van je voorgangers en til je bedrijf naar een hoger level.

IADT realisaties

|  Hoe gaan we te werk? |

Intake gesprek

We starten steeds met een intakegesprek. Op basis van dit gesprek, waar we alle wensen bespreken, bezorgen we je een vrijblijvende offerte.

let’s get started

Na goedkeuring van de offerte ontvang je een voorschotfactuur en een invuldocument om alle nodige informatie te verzamelen om te kunnen starten. Na 3 à 4 weken ontvang je een eerste draft versie.

Aflevering

Na de eerste draft versie verwerken we alle feedback en kijken we na of we in de juiste richting bezig zijn. Op basis van de communicatie en hoeveelheid aanpassingen werken wij de website af. We werken doorgaans met drie revisierondes.