Webdesign
& ontwikkeling.

Bij IADT ontwikkelen wij je website from scratch met oog voor strategie, UX design en een stijlvolle, professionele uitstraling.

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek maken we een webdesign die aan je noden als ambitieuze ondernemer voldoet. Met oog voor detail, een moeiteloze gebruikservaring en een high-end uitstraling. Zodat jij met gemak je ideale klanten aantrekt.

website en ontwikkeling it's a design thing
SK IADT AUG22 16 scaled
Website op maat IADT

Website op maat

Til je online zichtbaarheid naar een hoger niveau dankzij een gebruiksvriendelijke, efficiënte website op maat.

Website met webshop op maat IADT

Website met webshop op maat

Bereik een groter publiek door je producten online te verkopen met een professionele website met webshop op maat.

Website op maat

vanaf €3.000,00*

Wij maken je WordPress website op maat van je noden en die van je ideale klant.

Website met webshop

€ op aanvraag

Wij maken je WordPress website met webshop op maat zodat jij meer klanten kan bereiken.

(bijna) klaar om de stap te zetten?

Heb je toch nog een vraag of wil je wat extra informatie? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte of een gratis kennismakingsgesprek aan.

Specificaties van onze websites

Responsive

Geschikt voor alle apparaten

Bij IADT maken we standaard een responsive webdesign. Zo past het design zich altijd aan het beeldscherm van het gebruikte apparaat aan.

Waarom is dit belangrijk?

responsive it's a design thing
SSL en beveiliging It's a Design Thing

SSL & beveiliging

Veilige datacommunicatie en bescherming

SSL is een certificaat dat te herkennen is aan het groene slotje en maakt je website veiliger. Elke website of webshop moet een SSL hebben.

Waarom is dit belangrijk?

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO is een duurzame manier om meer bezoekers te krijgen doordat je hoger scoort in de organische zoekresultaten van Google.

Waarom is dit belangrijk?

SEO it's a design thing
Website beheer It's a design thing

Website beheer

Krijg volledige controle over je website

Als je bij IADT een website laat maken, krijg je er gratis onze cursus Website beheer bij. Zo heb je steeds een handleiding bij de hand.

Waarom is dit belangrijk?

Hoe gaan we te werk?

Intakegesprek werkwijze IADT

Intakegesprek

We starten steeds met een gratis intakegesprek. Op basis van dit gesprek waar we alle wensen bespreken, bezorgen we je een vrijblijvende offerte.

Werkwijze IADT

Laten we beginnen

Na goedkeuring van de offerte ontvang je een voorschotfactuur (30%) en toegang tot ons portaal waar je een invuldocument krijgt om alle nodige informatie in te verzamelen. Na ontvangst van alle info en de voorschotfactuur ontvang je na 3 à 4 weken een eerste draft versie. Vanaf revisieronde 1 krijg je een tussentijds factuur (30%).

Oplevering werkwijze IADT

Aflevering

Na de eerste draft versie verwerken we alle feedback en kijken we na of we in de juiste richting bezig zijn. Op basis van de communicatie en de hoeveelheid aanpassingen (3 revisiesrondes) werken wij de website af. Na ontvangst van de eindfactuur krijg je volledige toegang en beheerdersrechten tot je website en onze cursus 'website beheer', zodat je zelf aan de slag kan.

Webdesign en ontwikkeling It's a Design Thing

Shana - Road to Grow

Ik werkte voor mijn website samen met Valerie en Brent van It’s a Design Thing en ik ben super tevreden van die samenwerking en van het resultaat. De website is voor mij echt ‘mij’. Die straalt echt uit wat ik wou uitstralen, dus ik voelde mij heel begrepen door Valerie en Brent. Ik heb het gevoel dat ze heel goed geluisterd hebben naar wat voor mij belangrijk was en ook de look&feel die ik wou uitstralen. Daarnaast ook alles wat bij de samenwerking kwam kijken, zoals de communicatie, flexibiliteit, … was ook echt super. 

Dus als ik nood zou hebben aan een nieuwe website zou ik zeker terug naar It’s a Design Thing gaan en ik raad ook al mijn mede-ondernemers aan: ‘ als je een goede website wil die echt past bij u, waar er echt naar u geluisterd wordt qua opbouw, qua look&feel, alles wat het moet uistralen,… ga dan zeker naar It’s a Design Thing.

Road to Grow Shana Cabus It's a Design Thing

Plan een gratis kennismakingsgesprek in

Let's meet!

Is het tijd voor die nieuwe, stijlvolle website en wil je hierover graag samenzitten met ons? Boek dan hier je (gratis) online kennismaking in.

Tijdens dit gesprek bespreken we gedurende 60 minuten al je wensen en maken we aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte op.

Past geen enkel moment voor je? Stuur ons gerust een mailtje en dan bekijken we de mogelijkheden info@itsadesignthing.be

Nog vragen?

Ik ben op zoek naar...

NIEUW!

Onze kant-en-klare salespagina templates al gezien?

Klik op de knop hieronder om ons DIY aanbod te ontdekken!