Over Valerie van
It's a Design Thing.

Hi, ik ben Valerie, het gezicht en het creatieve brein achter It’s A Design Thing. Al van jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in het ontwikkelen van creatieve projecten en plannen uitwerken van scratch. Als webdesigner kan ik mijn creativiteit ten volle benutten en andere ondernemers helpen om hun succesverhaal te realiseren.

Valerie / It's a design thing / diensten

Als multi-passionate ondernemer heb ik mogen proeven van heel wat uiteenlopende concepten (lees: marketingbureau, massagesalon, hondensector, platform coworking,..) en daar ben ik best dankbaar voor. Niet alleen heeft het mij erg veel inzichten gegeven, het heeft er ook voor gezorgd dat ik een heel duidelijk beeld heb gekregen van wat ik graag wil in het leven. Ik koester wat ik al heb mogen bereiken en dat ik elke dag mijn passie kan uitoefenen. 

Met IADT wil ik ervoor zorgen dat ook jij jouw passie volledig kan najagen en dat we samen tot een prachtig resultaat komen.

Mijn doel? Een belangrijke rol spelen in jouw succesverhaal.

Als ambitieuze ondernemer of KMO kan je bij It’s A Design Thing terecht voor een totale transformatie van alles wat met high-end webdesign te maken heeft.

Samen met jou ga ik op zoek naar de perfect fit voor je bedrijf en tillen we je onderneming naar een hoger level. Het maakt mij elke keer weer ontzettend trots en dankbaar om mijn steentje te mogen bijdragen aan de successen van mijn klanten.

Valerie / It's a design thing

Did you know.... ?

Digital nomad - camper life

Eén van mijn grootste dromen is om een busje te (laten) renoveren en IADT wereldwijd verder uit te bouwen. 

Multi-passionate

Ik ben een vat vol ideeën en het liefst van al zou ik ze allemaal tegelijk willen uitwerken. Ik hou van ontwerp en creatie.

Honden- en kattenpootjes

Al van kleins af aan ben ik omringd door allerlei viervoeters en dat is de dag van vandaag nog steeds het geval.. Meet Mo, Mae & Millie.

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Wil jij graag samenwerken? Hieronder ontdek je alle opties. Heb je toch nog een vraag? Stuur dan zeker een mailtje naar info@itsadesignthing.be

webdesign en -ontwikkeling IADT

Webdesign
& Ontwikkeling

Wij ontwikkelen je website from scratch met oog voor strategie, UX design en een professionele uitstraling. 

Volledige (re-)branding IADT op maat

Volledige
(re-)branding

We steken je merk in een nieuw jasje. We vertrekken vanuit een krachtige merkstrategie en huisstijl bij het creëren van je website.

Website aanpassen IADT

Heb je al
een website?

Als je je bestaande website wil uplevelen kan je bij ons terecht voor o.a. een website audit, SEO, copywriting, aanpassingen en onderhoud.

Nog vragen?

Ik ben op zoek naar...

SEO it's a Design Thing

We verbeteren de online zichtbaarheid van je website en zorgen ervoor dat deze beter gevonden wordt door zoekmachines. Dit is belangrijk omdat hoe beter een website gevonden wordt door zoekmachines, hoe meer bezoekers de website zal krijgen en dus ook meer potentiële conversies.

urenkaart IADT it's a design thing

Kan je website wel wat aanpassingen en/of optimalisaties gebruiken? Dan kun je ons voor x-aantal uren inschakelen a.d.h.v. een urenkaart.

Onderhoudspakket It's a Design Thing

Geen tijd, zin of kennis om je website te onderhouden? Bij ons kun je ook terecht voor het onderhoud van je WordPress website.

NIEUW!

Onze kant-en-klare salespagina templates al gezien?

Klik op de knop hieronder om ons DIY aanbod te ontdekken!