Bouw aan een schitterend immo-imago: vergroot je zichtbaarheid en vergroot je succes!

Ben jij klaar om je digitale dromen tastbaar te maken? Ons team staat klaar om je vastgoedmerk een frisse, nieuwe uitstraling te geven. We beginnen met sterke concepten en branding, en zorgen voor al je print- en drukwerken. Van professioneel ontworpen marketingmaterialen tot opvallende visitekaartjes en aantrekkelijke brochures, maar ook zeker project websites. Op die manier kun jij moeiteloos jouw verhaal delen met jouw ideale klanten en een blijvende indruk maken.

De groenwinning
De groenwinning1 salespagina
De groenwinning2 salespagina
De groenwinning3 salespagina
liesjebrockleyphotography 175

Wat kan je verwachten
van immoprojecten bij IADT

Wat kan je verwachten van immoprojecten bij IADT​

1.

Jouw ideeën in kaart

Jouw project is zoveel meer dan enkel een mooie branding. Daarom bepalen we eerst je strategie, de achterliggende gedachten en de merkwaarde van je onderneming.

2.

High-end producten

Aan de hand van de uitgewerkte ideeën gaan wij aan de slag om high-end drukwerk, flyers of een projectwebsite te creëren die past bij de behoeften van jouw vastgoedkantoor en je doelgroep.

3.

Projectwebsite:
design en opbouw

Wanneer het volledige plaatje van de branding is uitgewerkt, gaat team IADT aan de slag met de vertaalslag naar de website. Je branding wordt doorgetrokken in het design en de opbouw van je website zodat je website het visitekaartje van je bedrijf wordt. 

Projectwebsite

Prijs op aanvraag

Wij brengen je (nieuw)bouwproject in kaart en creëren aan de hand daarvan je high-end branding en WordPress website op maat.

Lasten -en/of verkoopboeken

Prijs op aanvraag

Wij zorgen ervoor dat je drukwerkenden professionele look krijgen en creëren aan de hand daarvan je high-end afwerking.

Flyers

Prijs op aanvraag

Naast andere drukwerken, bieden wij ook flyers aan die aansluiten bij het (nieuw)bouw project. Deze zullen ook met een high-end afwerking zijn.

Volledig pakket

Prijs op aanvraag

Wij zorgen ervoor dat je drukwerkenden en je projectwebsite een professionele look krijgen en creëren aan de hand daarvan je high-end afwerking.

Zet je project op de kaart!

Ben je klaar om moeiteloos je ideale klant aan te trekken dankzij een high-end promotiemateriaal voor een nieuw project? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte of een gratis kennismakingsgesprek aan.

Wat zit er in zo'n drukwerkpakket?

Projectwebsites

Een projectwebsite waar alles van A tot Z.

Na het overleggen van wat je graag wil hebben, ontwerpen wij een high-end stijl dat reflecteert waar naar wat jij graag tastbaar wil hebben. 

MacBook trans
Lastenboek + covers 't saspark

High-end drukwerk.

EEN BOEK, VISITEKAARTJE OF EEN FLYER?

Om jouw high-end ontwerp tot realisatie te brengen, hebben we van jou typografie, kleuren en beeldmateriaal nodig zodat jij, na enige tijd, jouw digitale visie kan omzetten in iets tastbaars.

Papierkeuze voor een high-end finalisatie.

Papierkeuze is essentieel om een gevoel over te brengen naar jouw doeleinde.

De aangename textuur en juiste dikte van je papierkeuze is essentieel om jouw boodschap te versterken, een gevoel van luxe toevoegen en een blijvende indruk achterlaten. Samen bekijken we welke papierkeuze bij jou idee past en zorgen we voor een 

Flyer 't Saspark
De groenwinning

Volledig pakket.

Een flyer, boek en projectwebsite?

Om jouw high-end ontwerp tot realisatie te brengen, hebben we van jou typografie, kleuren en beeldmateriaal nodig zodat jij, na enige tijd, jouw digitale visie kan omzetten in iets tastbaars.

Een samenwerking van een hecht team om de beste beleving en het sterkste eindresultaat te creëren.

Hoe gaan we te werk?

Intakegesprek werkwijze IADT

Intakegesprek

We beginnen met een gratis intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek, waarin we alle wensen bespreken, bezorgen we je een vrijblijvende offerte.

Werkwijze IADT

Laten we beginnen

Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd, volgt er een call met ons (Valerie & Céline) om jouw volledige wensen in kaart te brengen. Je ontvangt dan ook een voorschotfactuur (30%). Na ontvangst gaan we voor de volle 100% voor jou aan de slag.

Oplevering werkwijze IADT

Aflevering

Wanneer jouw drukker helemaal op punt staat volgt er een tussentijds factuur (30%) en gaan we aan de slag om jouw drukwerk volledig in orde te maken voor de drukkerij. Gedurende 3 revisierondes perfectioneren we jouw publicatie voor jou. Tot slot, na het betalen van de eindfactuur, krijg je jouw drukwerk geleverd bij jou en is alles tot een goed eind gebracht.

liesjebrockleyphotography 30 scaled

Plan een gratis kennismakingsgesprek in

Let's meet!

Is het tijd voor die nieuwe, klassevolle website en wil je hierover graag samenzitten met ons? Boek dan hier je (gratis) online intakegesprek in.

We bespreken gedurende 60 minuten al je wensen en maken aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte op.

Past geen enkel moment voor je? Stuur ons dan een mailtje naar info@itsadesignthing.be en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Nog vragen?

Ik ben op zoek naar...

NIEUW!

Onze kant-en-klare salespagina templates al gezien?

Klik op de knop hieronder om ons DIY aanbod te ontdekken!